O nama

Lion d.o.o. osnovan je 1996. godine sa sjedištem u Gradišci.

Tada je ezgistirala samo maloprodaja namještaja. Tokom daljnjeg poslovanja, firma je počela i sa veleprodajom namještaja kao i sa veleprodajom repromaterijala za proizvodnju tapaciranog namještaja što je danas glavna djelatnost firme.

U toku 2010. godine smo dobili zastupništvo za Bosnu i Hercegovinu od renomiranog proizvođača klamerica, ERGO, Hrvatska.
Predanim radom, profesionalnošću i brzom isporukom smo stekli reputaciju ozbiljnog dobavljača kako za male obrte tako i za velike proizvođače namještaja. Naš kvalitet su prepoznali ne samo kupci u Bosni i Hercegovini već i kupci u zemljama u okruženju.

Repromaterijal za tapacirani namještaj

uglavnom uvozimo iz Kine, Turske, Poljske i Hrvatske. U širokom asortimanu proizvoda koje nudimo za proizvodnju, najveći dio zauzimaju mebl štofovi, eko kože, mehanizmi i klamerice.

Lion d.o.o. u svojoj kolekciji mebl štofova i eko koža nudi veliki broj boja i dezena koje odabiremo zavisno od potreba tržišta, trenutnih trendova kao i tehnološkog napretka. Naš koncept je da svi naši mebl štofovi i eko kože budu ekološki i neškodljivi za ljudsko zdravlje.

lion-doo

Promotivni video

Generalni zastupnici

TOP